Bruun Inspektion har sat et hold, der består af de bedste eksperter indenfor:​

★ Vi tilbyder kurser indenfor trykbærende udstyr og elevatorer.


★ Vi leverer kvalitetsinspektioner til tiden til vores kunder, så vores kunder overholder alle lovmæssige krav og evt. kundekrav.


★ Trykbærende udstyr herunder beholdere, kedler, køleanlæg, procesanlæg, fremstilling, ADR-tanke m.v.


★ NDT, svejseprocedurer, svejsecertifikater, certificering både 9001, 1090 og 3834.

 》 Kontakt os i dag

 》 Brochurer & blanketter

Opstillingskontrol, kurser og vejledning for erhvervskunder​

​Skal du have udført opstillingskontrol? Hos Bruun Inspektion har vi specialiseret os i blandt andet inspektion, certificering, NDT-tests og rådgivning for erhvervskunder i hele Danmark. Derudover tilbyder vi kurser og undervisning.

Vi leverer teknisk bistand af høj kvalitet til rette tid

Vores virksomhed bygger på et fundament af medarbejdere, som har mange års ekspertise med alt fra opstillingskontrollering og tankinspektion til EN 1090-certificering og rådgivning. Vores målsætning er, at vi altid skal yde teknisk bistand af høj kvalitet.

Vi tilbyder en bred vifte af teknisk bistand. Derudover tilbyder vi kurser og undervisning inden for trykbærende udstyr og elevatorer. Vi udfører naturligvis vores opgaver til tiden, så vores kunder kan overholde alle de lovmæssige krav samt eventuelle kundekrav.

Vi er eksperter inden for trykbærende udstyr såsom:

  • ADR-tanke
  • Fremstilling
  • Procesanlæg

Derudover har vi ekspertise med blandt andet:

Kontakt os for at høre om opstillingskontrol med videre

Du er velkommen til at få flere oplysninger om vores ydelser, herunder om opstillingskontrol, inspektion, certificering og kurser. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 88 27 27 27 eller du kan skrive til os på e-mail info@bruun-inspektion.dk.​

Rev. 27.6.2021

Vores ydelser​:

Seneste nyheder​

​Akkreditering ved DANAK

Det er med stolthed, at jeg I dag kan fortælle, at Bruun Inspektion er blevet akkrediteret af DANAK i følgende områder:PED-direktivetBEK 99/2007 om trykværende udstyrBEK 100/2007 om trykbærende udstyrTPED-direktivetBEK 289/2001 om transportabelt trykbærende...​

​Jens Bruun starter hos Bruun Inspektion

Jens Bruun skriver: I oktober 2019 blev jeg opsagt som countrymanager i Kiwa. I fredags kom dagen, hvor jeg ikke længere er bundet i forhold til igen at arbejde indenfor mit fagområde. Jeg har sat stor pris på det samarbejde, jeg har haft med både dygtige kolleger,...

Bruun Inspektion er akkrediteret hos DANAK og godkendt ved EU som notified body 2870

Vi vil kontinuerligt arbejde for at forbedre og forhindre forurening fra vores egen forretning og de tjenester, vi leverer. De tjenester, vi leverer til vores kunder, bestræbes på at have de egenskaber, der giver kunderne en miljøvenlig livscyklus fra produktion, anvendelse og videre til bortskaffelse.

Kvalitetspolitikken for virksomheden er:

  • At virksomheden er kendt for at være kvalificeret serviceleverandør af inspektion-/certificerings-/prøvningsarbejde, og at stræbe efter at være en af de bedste inspektions-/certificerings- og prøvningsorganer i Danmark.
  • At operere under ikke-diskriminerende politikker og procedurer. – Alle bliver certificeret og inspiceret under lige vilkår. Dette gælder også administrationen heraf.

Alle medarbejdere er vores vigtigste ressource. Ved at sikre medarbejdernes sundhed og velvære gennem nul-tolerance for skader og ved at fokusere på forbedringer af arbejdsmiljøet, vil virksomhedens produktivitet, kvalitet, konkurrencefordel og rentabilitet øges.

Bruun Inspektion A/S

Bruun Inspektion A/S 

​​Vadgårdsvej 25, 6830 Nr. Nebel

Klik her for rutevejledning

CVR: 41074442

Telefon: 88 27 27 27

E-mail: Info@Bruun-inspektion.dk