​Godkendelse af trykbærende udstyr

Bruun Inspektion godkender trykbærende udstyr som for eksempel kedler, trykbeholdere, rørsystemer, sikkerhedsventiler m.v., også hvis det skal eksporteres til andre EU-lande. Vi er forpligtet til at godkende i henhold til EU’s trykudstyrsdirektiv ”PED”.

Direktivet PED 2014/68&EU dækker alle former for trykbærende udstyr, der udsættes for et maksimalt tryk på 0,5 bar. Bruun Inspektion er DANAK-akkrediteret til at foretage PED-godkendelsen af dit udstyr – og vi hjælper kunder i hele Danmark.

En godkendelse er ikke blot en garanti for, at udstyret lever op til alle kvalitets- og sikkerhedsmæssige standarder, men er også med til at gøre din virksomhed endnu mere konkurrencedygtig – og kan åbne op for nye markeder.

I denne sammenhæng er det desuden vigtigt, at din virksomhed også er godkendt i henhold til de standarder, der er fastlagt gennem Direktivet PED 2014/68/EU. Disse sikrer, at din virksomhed opererer ud fra de nødvendige standarder under design og produktion af trykbærende udstyr.​

Se vores App under faneeblad App for trykbærende udstyr.

Under en PED-godkendelse gennemgår vi:

  • Konstruktion af det trykbærende udstyr
  • Udstyrets sikkerhed
  • At alle nødvendige kompetencer (certificeringer) har været til stede under fremstillingen
  • At dokumentationen for udstyret er i orden
  • At udstyret kan CE-mærkes
  • Klassificering

Ring og hør mere om inspektion af trykbærende udstyr

Ønsker du at høre mere om godkendelse af trykbærende udstyr, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Det kan du gøre på telefon 88 27 27 27 eller via e-mail info@bruun-inspektion.dk.​

Bruun Inspektion er akkrediteret hos DANAK og godkendt ved EU som notified body 2870

Vi vil kontinuerligt arbejde for at forbedre og forhindre forurening fra vores egen forretning og de tjenester, vi leverer. De tjenester, vi leverer til vores kunder, bestræbes på at have de egenskaber, der giver kunderne en miljøvenlig livscyklus fra produktion, anvendelse og videre til bortskaffelse.

Kvalitetspolitikken for virksomheden er:

  • At virksomheden er kendt for at være kvalificeret serviceleverandør af inspektion-/certificerings-/prøvningsarbejde, og at stræbe efter at være en af de bedste inspektions-/certificerings- og prøvningsorganer i Danmark.
  • At operere under ikke-diskriminerende politikker og procedurer. – Alle bliver certificeret og inspiceret under lige vilkår. Dette gælder også administrationen heraf.

Alle medarbejdere er vores vigtigste ressource. Ved at sikre medarbejdernes sundhed og velvære gennem nul-tolerance for skader og ved at fokusere på forbedringer af arbejdsmiljøet, vil virksomhedens produktivitet, kvalitet, konkurrencefordel og rentabilitet øges.

Bruun Inspektion A/S

Bruun Inspektion A/S 

​​Vadgårdsvej 25, 6830 Nr. Nebel

Klik her for rutevejledning

CVR: 41074442

Telefon: 88 27 27 27

E-mail: Info@Bruun-inspektion.dk