​Akkreditering ved DANAK

af martin.com | jun 22, 2020 | Uncategorized

Det er med stolthed, at jeg I dag kan fortælle, at Bruun Inspektion er blevet akkrediteret af DANAK i følgende områder:

PED-direktivet

BEK 99/2007 om trykværende udstyr

BEK 1977/2021 om trykbærende udstyr

TPED-direktivet

BEK 289/2001 om transportabelt trykbærende udstyr

LIFTS-direktivet om elevatorer

Arbejdstilsynets bekendtgørelser om elevatorer m.v.

Det vil sige vi kan alt indenfor:

Elevatorer, herunder lifte, rulletrapper, byggehejs m.v.

Alt trykbærende herunder kedler og beholdere

Køleanlæg

Fremstillingskontrol


Tak til alle medarbejdere for et godt arbejde, vi har Danmarks bedste team. Tak til DANAK for god og konstruktiv sagsbehandling.

Direktør Gitte Bruun

Jens Bruun starter hos Bruun Inspektion

af martin.com | jun 22, 2020 | Uncategorized

Jens Bruun skriver:

I oktober 2019 stoppede jeg som countrymanager i Kiwa. I fredags kom dagen, hvor jeg ikke længere er bundet i forhold til igen at arbejde indenfor mit fagområde. Jeg har sat stor pris på det samarbejde, jeg har haft med både dygtige kolleger, ansatte og interessante kunder. Tak til alle for en spændende rejse.

I dag er jeg startet som teknisk direktør hos Bruun Inspektion A/S , hvor jeg igen skal arbejde med det, som alle jer der kender mig ved at jeg brænder for, nemlig det tekniske arbejde omkring alt lige fra beholdere, kedler, køleanlæg, elevatorer, lift, undervisning, certificering m.v. Jeg glæder mig meget til at komme i gang – det bliver en ny og ikke mindst lige så spændende rejse.

Jeg ved, at Bruun Inspektion A/S har sat et hold, der består af de bedste eksperter indenfor trykbærende udstyr, elevator, økonomi og planlæggere.

Min mailadresse er jens.bruun@bruun-inspektion.dk

Vores telefonnr: 88 27 27 27.

Bruun Inspektion er akkrediteret hos DANAK og godkendt ved EU som notified body 2870

Vi vil kontinuerligt arbejde for at forbedre og forhindre forurening fra vores egen forretning og de tjenester, vi leverer. De tjenester, vi leverer til vores kunder, bestræbes på at have de egenskaber, der giver kunderne en miljøvenlig livscyklus fra produktion, anvendelse og videre til bortskaffelse.

Kvalitetspolitikken for virksomheden er:

  • At virksomheden er kendt for at være kvalificeret serviceleverandør af inspektion-/certificerings-/prøvningsarbejde, og at stræbe efter at være en af de bedste inspektions-/certificerings- og prøvningsorganer i Danmark.
  • At operere under ikke-diskriminerende politikker og procedurer. – Alle bliver certificeret og inspiceret under lige vilkår. Dette gælder også administrationen heraf.

Alle medarbejdere er vores vigtigste ressource. Ved at sikre medarbejdernes sundhed og velvære gennem nul-tolerance for skader og ved at fokusere på forbedringer af arbejdsmiljøet, vil virksomhedens produktivitet, kvalitet, konkurrencefordel og rentabilitet øges.

Bruun Inspektion A/S

Bruun Inspektion A/S 

​​Vadgårdsvej 25, 6830 Nr. Nebel

Klik her for rutevejledning

CVR: 41074442

Telefon: 88 27 27 27

E-mail: Info@Bruun-inspektion.dk