​EN 1090-certificering i henhold til byggevareforordningen eller EN 3834

Skal du bruge en EN 1090-certificering? Hos Bruun Inspektion har vi stor ekspertise med certificeringer af alle former for stål- og aluminiumskonstruktioner i henhold til byggevareforordningen. Vi certificerer for virksomheder i hele Danmark.

Certifikatet viser, at produktet er klar til CE-mærkning

Den europæiske standard EN 1090 er påkrævet, hvis et stål- og aluminiumsprodukt skal sælges i EU med CE-mærkning. Certifikatet og mærket viser, at produktet overholder kravene i Byggevareforordningen.

En EN 1090-certificering beskriver kravene for en CE-mærkning, og den viser de tekniske krav for stål- og aluminiumsproduktet. Certifikatet viser med andre ord, at dine produkter overholder forordningen, og at de er klar til CE-mærkning. Samtidig viser det, at dine produkter har en høj kvalitet,

Certifikatet er især for virksomheder, der producerer stål- og aluminiumskonstruktioner til blandt andet ingeniører, entreprenører og byggefirmaer med videre.​

Vores virksomhed bygger på et fundament af dygtige medarbejdere, som har mange års ekspertise. Vi lægger stort vægt på at yde teknisk bistand af høj kvalitet, og du kan forvente, at vi leverer til tiden, så du kan overholde de lovmæssige krav samt eventuelle kundekrav.

Kontakt os for at få et tilbud på EN 1090-certificering eller EN 3834

Du er meget velkommen til at høre mere om EN 1090-certificering og CE-mærkning, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud. Samtidig giver vi gerne råd og vejledning. Du kan ringe til os på telefon 88 27 27 27 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til e-mail info@bruun-inspektion.dk.​

Bruun Inspektion er akkrediteret hos DANAK og godkendt ved EU som notified body 2870

Vi vil kontinuerligt arbejde for at forbedre og forhindre forurening fra vores egen forretning og de tjenester, vi leverer. De tjenester, vi leverer til vores kunder, bestræbes på at have de egenskaber, der giver kunderne en miljøvenlig livscyklus fra produktion, anvendelse og videre til bortskaffelse.

Kvalitetspolitikken for virksomheden er:

  • At virksomheden er kendt for at være kvalificeret serviceleverandør af inspektion-/certificerings-/prøvningsarbejde, og at stræbe efter at være en af de bedste inspektions-/certificerings- og prøvningsorganer i Danmark.
  • At operere under ikke-diskriminerende politikker og procedurer. – Alle bliver certificeret og inspiceret under lige vilkår. Dette gælder også administrationen heraf.

Alle medarbejdere er vores vigtigste ressource. Ved at sikre medarbejdernes sundhed og velvære gennem nul-tolerance for skader og ved at fokusere på forbedringer af arbejdsmiljøet, vil virksomhedens produktivitet, kvalitet, konkurrencefordel og rentabilitet øges.

Bruun Inspektion A/S

Bruun Inspektion A/S 

​​Vadgårdsvej 25, 6830 Nr. Nebel

Klik her for rutevejledning

CVR: 41074442

Telefon: 88 27 27 27

E-mail: Info@Bruun-inspektion.dk