Nyhedsbreve

Nedenfor finder du et udvalg af nyhedsbreve.

​Den 23-4-2021

Vi har travlt i Bruun Inspektion, og vores vigtigste opgave er at kunne servicere alle vore kunder, så vi kan levere kvalitet og opgaverne til tiden. 

Derfor mangler vi en medarbejder på Sjælland med start hurtigst muligt. Opgaverne er inspektion af elevatorer og beholdere. Er det noget for dig eller kender du en der har lyst til at arbejde i et firma hvor kunder og medarbejdere er i stor fokus. Du kan høre mere om stillingen ved at kontakte vores tekniske direktør Jens Bruun på 40364659

​Nyhedsbreve

Bruun Inspektion er akkrediteret hos DANAK og godkendt ved EU som notified body 2870

Vi vil kontinuerligt arbejde for at forbedre og forhindre forurening fra vores egen forretning og de tjenester, vi leverer. De tjenester, vi leverer til vores kunder, bestræbes på at have de egenskaber, der giver kunderne en miljøvenlig livscyklus fra produktion, anvendelse og videre til bortskaffelse.

Kvalitetspolitikken for virksomheden er:

  • At virksomheden er kendt for at være kvalificeret serviceleverandør af inspektion-/certificerings-/prøvningsarbejde, og at stræbe efter at være en af de bedste inspektions-/certificerings- og prøvningsorganer i Danmark.
  • At operere under ikke-diskriminerende politikker og procedurer. – Alle bliver certificeret og inspiceret under lige vilkår. Dette gælder også administrationen heraf.

Alle medarbejdere er vores vigtigste ressource. Ved at sikre medarbejdernes sundhed og velvære gennem nul-tolerance for skader og ved at fokusere på forbedringer af arbejdsmiljøet, vil virksomhedens produktivitet, kvalitet, konkurrencefordel og rentabilitet øges.

Bruun Inspektion A/S

Bruun Inspektion A/S 

​​Vadgårdsvej 25, 6830 Nr. Nebel

Klik her for rutevejledning

CVR: 41074442

Telefon: 88 27 27 27

E-mail: Info@Bruun-inspektion.dk