Professionelt og lovpligtigt elevator-eftersyn

Bruun Inspektion udfører konstruktionsgennemgang samt inspektion af alle typer elevatorer, lifte, platforme, byggelifte, brandmandselevatorer og rulletrapper. Vi er derfor de helt rigtige at kontakte, hvis der for eksempel skal udføres et lovpligtigt elevator-eftersyn. Vi hjælper kunder i hele Danmark.

Dine kunder og medarbejdere forventer, at de uden bekymring kan gå ind i en elevator eller stå på en rulletrappe – og sådan skal det også være. Som ejer er du ansvarlig for, at den til enhver tid kan anvendes på en sikkerheds- og sundhedsmæssig forsvarlig måde – og at den opfylder alle relevante bestemmelser. Efter et lovpligtigt elevator-eftersyn foretaget af os, ved du, at din elevator eller rulletrappe er sikker.

Vi udfører eftersyn på blandt andet:

 • Tovbårne elevatorer
 • Hydrauliske elevatorer
 • Tovhydrauliske elevatorer
 • Byggehejs
 • Brandmandselevatorer
 • Energimålinger

Under et lovpligtigt elevator-eftersyn gennemgår vi blandt andet el-styring, mekanisk udstyr og fangprøve.

Hvor tit skal der udføres inspektion?

Der skal udføres eftersyn/inspektion alt efter type og årgang – men cirka hvert 3. år skal der laves lovpligtigt elevator-eftersyn. Det handler i høj grad om, at elevatoren eller rulletrappen er i konstant drift.

Vores medarbejdere har mange års erfaring med at udføre lovpligtige inspektioner af elevatorer, rulletrapper samt konstruktion, installation, modernisering og vedligehold. Vi attesterer herefter, at vi har gennemført den lovpligtige inspektion, og at elevatoren eller rulletrappen lever op til alle gældende regler.

Konstruktionsgennemgang og vedligeholdelse af elevator

Vi udfører også sikkerhedstjek på sikkerhedskomponenter, herunder ende-stop, dørkontakter, nødstop og opmåling af sikkerhedsafstande.

Bruun Inspektion er desuden akkrediteret til enhedsverifikation af nye elevatorer samt ved ombygning. Her gennemgår vi:

 • Konstruktion
 • Dokumentation
 • El-styring
 • Mekanisk udstyr
 • Sikkerhedsudstyr

Ved en afprøvning af elevatoren udfører vi blandt andet belastningsprøve og afprøvning af alle sikkerhedsindretninger samt udsteder rapport og attest på elevatoren.

Er du interesseret i et lovpligtigt elevator-eftersyn?

Vil du gerne høre mere om, hvordan vi udfører et lovpligtigt elevator-efter eller inspektion af rulletrapper? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Ring i dag på telefon 88 27 27 27 eller send en e-mail til info@bruun-inspektion.dk.

Bruun Inspektion er akkrediteret hos DANAK og godkendt ved EU som notified body 2870

Vi vil kontinuerligt arbejde for at forbedre og forhindre forurening fra vores egen forretning og de tjenester, vi leverer. De tjenester, vi leverer til vores kunder, bestræbes på at have de egenskaber, der giver kunderne en miljøvenlig livscyklus fra produktion, anvendelse og videre til bortskaffelse.

Kvalitetspolitikken for virksomheden er:

 • At virksomheden er kendt for at være kvalificeret serviceleverandør af inspektion-/certificerings-/prøvningsarbejde, og at stræbe efter at være en af de bedste inspektions-/certificerings- og prøvningsorganer i Danmark.
 • At operere under ikke-diskriminerende politikker og procedurer. – Alle bliver certificeret og inspiceret under lige vilkår. Dette gælder også administrationen heraf.

Alle medarbejdere er vores vigtigste ressource. Ved at sikre medarbejdernes sundhed og velvære gennem nul-tolerance for skader og ved at fokusere på forbedringer af arbejdsmiljøet, vil virksomhedens produktivitet, kvalitet, konkurrencefordel og rentabilitet øges.

Bruun Inspektion A/S

Bruun Inspektion A/S 

​​Vadgårdsvej 25, 6830 Nr. Nebel

Klik her for rutevejledning

CVR: 41074442

Telefon: 88 27 27 27

E-mail: Info@Bruun-inspektion.dk